Galleri & Priser

Galleri & Priser

Hvad kan ArTart.dk tilbyde?

I katalogerne herunder er vejledende priser på skulpturer. Tryk på billederne af katalogerne for at åbne dem.


Kontakt os ved hver enkelt opgave og vi finder den løsning der passer jeres behov.

skulpturelle legepladsredskaber til børn i alle aldre fra www.ArTart.dk træskulpturer, trækunst, savkunst, fra træskulptøren i skulpturværkstedet i ArTart.dk

LEGEPLADSEN

Legepladsskulpturer lavet i kernetræ fra egetræ, som kan holde til børns leg i rigtig mange år. Har du et bestemt ønske til et motiv som ikke er i kataloget giver vi gerne et uforpligtende tilbud

Vejledende prisliste fra www.ArTart.dk  med træskulpturer skabt med motorsav til udsmykning i haven, skolegården, børnehaven, kirken, campingpladsen, virksomheden, parken og mange flere steder

UDSMYKNING

Vi omdanner dit fældningstruede træ til en flot skulptur, eller laver en skulptur hjemme på værkstedet i kernetræ fra egetræ, som I kan placere hvor I vil.

Vejledende prisliste på bænke, shelters, madpakkehuse, træskulpturer fra www.ArTart.dk

BÆNKE & SIDDEMØBLER

Få lavet en speciallavet bænk i kernetræ fra egetræ, som kan holde i rigtig mange år, eller få omdannet dit træ til en flot bænk.

I har mulighed for at få et stort tilskud til et skulpturprojekt hvis I har et projekt med børn og unge i en af de 11 Nordjyske kommuner.


BMMK - Børns møde med kunsten er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Kulturministeriet.


Jeg er født og opvokset i Thy, og har derfor mine rødder i Nordjylland. Derfor er jeg en af kunstnerne I kan gøre brug af.

Gå ind på BMMK eller UMMK og se min profil

TILSKUD til et skulpturprojekt!

LEGEPLADS

-eksempler på skulpturer

UDSMYKNING

-eksempler på skulpturer

BÆNKE

-eksempler på skulpturer